Terveys

Terveyskaupoistamme löydät kattavasti vitamiinit, kivennäisaineet ja hivenaineet, rasvahapot ja muut ravintolisät. Urheilijalle ja kuntoilijalle meiltä löytyy kaikki tarvittava, kuten aminohapot, magnesium-valmisteet, palautusjuomat, proteiinit, rasvanpolttajat ja nesteyttäjät. Valikoimissamme on lisäksi myös mm. eteerisiä öljyjä sekä diffuusereita, ekologisia kodin puhdistustuotteita sekä homeopaattisia valmisteita.

Vitamiinit

Vitamiinit ja kivennäiset ovat välttämättömiä meille kaikille, ja niitä tarvitaan mm.  entsyymien toimintaan ja aineenvaihdunnan säätelyyn. Koska elimistö ei muodosta vitamiineja muutemaa poikkeusta lukuunottamatta itse, on niitä saatava ravinnosta.  Vitamiinivalmisteilla voit turvata riittävän saannin silloin, kun keho tarvitsee vitamiineja enemmän, kuten esimerkiksi stressin, liikunnan tai vaikka erityisruokavalion seurauksena. Meiltä löydät laadukkaat vitamiinit  koko perheelle!

Rasvahapot

Omega -rasvahappoja tarvitaan kehon normaaleihin toimintoihin ja ne vaikuttavat olennaisesti ihmisen terveyteen. Niillä on monia suotuisia vaikutuksia ihmisen elimistölle. Osa omega-rasvahapoista on ihmiselle välttämättömiä tarkoittaen, että niitä on saatava ruoan mukana. Usein niiden osuus ruokavaliosta on kuitenkin liian pieni ja niiden puute voi vaikuttaa moneen kehon toimintaan.

Meiltä löydät laadukkaat rasvahapot, kuten omega-3 kalaöljyvalmisteet, omega-7 kaksoistyrniöljyvalmisteet ja erilaiset kasviöljyt, kuten oliivi-, camelina-, pellavansiemen-, vehnänalkio- tai hamppuöljyt.

Superfood & Elintarvikkeet

Superfood tarkoittaa tavallista ravinnetiheämpää ruokaa. Meiltä löydät ihanat välipalaherkut, raakasuklaat, juomat, tarvikkeet leivontaan ja maustamiseen sekä erilaiset kuivatuotteet, kuten luomu pähkinät, siemenet ja marjarouheet, unohtamatta laajaa tee- ja kahvivalikoimaa sekä luomu mehuja ja viherjauheita. Valikoimiimme kuuluu myös paljon erityisruokavaliohin sopivia tuotteita gluteenittomille, ketoilijoille ja vegaaneille.

Aromaterapia

Eteerisiä öljyjä ja aromaterapiaa on hyödynnetty jo kauan hyvinvoinnin ja kauneuden tukena. Eteerisiä öljyjä voidaan valmistaa kasvien eri osista, kuten kukista, lehdistä, siemenistä tai hedelmistä. Eteerisiä öljyjä käytetään monin tavoin, kuten aromaterapiaan virkistämään tai rauhoittamaan, aromadiffuuseriin, ulkoiseen ihon- ja hiustenhoitoon, hierontaöljyihin, flunssan oireiden helpottamiseen, luonnonmukaiseen kodin puhdistukseen ja pyykinpesuun. Meiltä löydät suuren valikoiman eteerisiä öljyjä mm. kotimaiselta Frantsilalta.