BioPro Terveys & Hyvinvointi

BioPron toiminta käynnistyi keväällä 2022. Vuoden loppuun mennessä meitä oli jo useita kauppoja ja kauppiaita ympäri Suomen.

BioPro on suomalainen itsenäisten terveystuotekauppiaiden yhteisö. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavuutta, laatua, laajaa valikoimaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakkaamme arvostus on kaiken keskiössä, lähellä sydäntämme. Tästä syystä myös valikoimamme voi vaihdella paikkakunnittain, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarvitsemiaan tuotteita. Valikoimamme kehittyy asiakkaidemme uusien ideoiden ja kysynnän pohjalta. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi ekologisuus, eettisyys, lähituotanto ja kotimaisuus kuuluvat arvoihimme.

BioProssa työskentelee vain osaajia ja pidämme tärkeänä sitä, että asiakaspalvelijoiltamme löytyy luontaistuotealan osaaminen. Näin jokainen asiakkaamme voi luottaa siihen, että hänelle löydetään parhaat työkalut tasapainoiseen ja terveelliseen elämään.

Luontaisesti terveyttä edistämässä. BioPro.

VITAMIINIT & KIVENNÄISET

LUONNONKOSMETIIKKA

SUPERFOOD & ELINTARVIKKEET

Pitkään jatkuneen maailmanlaajuisen myllerryksen keskellä haluamme tarjota jotain laadukasta ja pysyvää. Perustimme täysin kotimaisen terveyskauppojen yhteisön. Me kaikki BioPro-kauppiaat olemme pitkän linjan yrittäjiä ja terveellisten elämäntapojen kauppa on meille BioPro kauppiaille elämäntapa. Ihmiset ottavat nykyisin enemmän vastuuta omasta terveydestään ja haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään heille yksilölliset ratkaisut ja tuotteet.

Tervetuloa mukaan BioPron matkaan!

Uutuuksia BioProssa!